+32 (0)9 313 30 18 hello@unikselection.be

WERKEN NA EEN WERKONGEVAL

Rehabilitatie & heroriëntering

Bij Un!k begrijpen we dat een (werk)ongeval grote impact kan hebben op het leven en de loopbaan van een persoon. Daarom streven we ernaar om ondersteuning te bieden bij de rehabilitatie en heroriëntering na een ongeval, zodat individuen kunnen terugkeren naar hun werkplek of binnen hetzelfde bedrijf of dezelfde functie actief kunnen blijven met hun ervaring en kennis.

Talent zit in je!

Bij Un!k geloven we sterk in de talenten en capaciteiten van een persoon, die niet zomaar verdwijnen, zelfs niet na een ongeval. We zijn ervan overtuigd dat met de juiste oefening, aanpassingen en ondersteuning een succesvolle terugkeer naar de werkomgeving vaak mogelijk is. We kijken naar de individuele behoeften en mogelijkheden van elke persoon en werken samen aan het creëren van een veilige en inclusieve werkomgeving.

Redelijke aanpassingen

Dankzij redelijke aanpassingen en hulpmiddelen is het vaak mogelijk om na een ongeval dezelfde job weer uit te voeren. Bij Un!k Selection begrijpen we het belang van deze ondersteuning. We werken nauw samen met werkgevers en individuen om aanpassingen te identificeren en te implementeren die de terugkeer naar de werkomgeving vergemakkelijken. Op die manier helpen we mensen hun professionele activiteiten voort te zetten en hun waardevolle bijdrage te blijven leveren.

Begeleiding & werkvloer coaching

Un!k Selection biedt uitgebreide werkvloercoaching, waarbij we werknemers begeleiden en adviseren op de werkvloer. Ons team staat klaar om collega's te ondersteunen en te coachen, zodat zij de juiste ondersteuning kunnen bieden aan medewerkers met een beperking. Daarnaast bieden we ook begeleiding op psychologisch en ergotherapeutisch gebied, om werknemers te helpen bij het omgaan met uitdagingen en het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor hun werk.

Heroriënteren op de werkvloer of binnen een andere passie

Un!k Selection biedt ondersteuning bij het heroriënteren van werknemers wanneer hun oude functie niet langer haalbaar is. We streven ernaar om hen te helpen binnen dezelfde werkomgeving of elders een nieuwe uitdaging te vinden die past bij hun vaardigheden en interesse. Ons team staat klaar om te begeleiden en te assisteren bij het identificeren van alternatieve mogelijkheden en het verkennen van nieuwe carrièrepaden.

TOEGANKELIJKHEIDS PREMIE

Un!k Selection biedt deskundig advies en begeleiding bij het creëren van toegankelijkheid en het uitvoeren van infrastructurele aanpassingen. We helpen werkgevers bij het identificeren van de benodigde aanpassingen om de werkomgeving inclusiever te maken.

 

Ons team van experten helpt u bij de aanvraag voor de toegankelijkheidspremie van €80.000/jaar (40% van de toegelaten investeringen)

Scherm­afbeelding 2023-06-15 om 00.18.51