+32 (0)9 313 30 18 hello@unikselection.be

OPLEIDING EN ADVIES VOOR PROFESSIONELE GROEI EN SUCCES.

BIJSCHOLINGEN EN VORMINGEN

VOORBEREIDENDE OPLEIDINGEN

INTERVISIES MET
TIPS & TRICKS

COMPENSATIE- & HULPMIDDELEN ADVIES

Verbinden, inspireren
en groeien!

Bij Un!k Academy werken we aan de ontwikkeling van individuen. We bieden een breed scala aan opleidingen en vormingen, inclusief job voorbereidende programma's. Onze intervisie momenten bieden waardevolle tips en tricks om te groeien in je carrière. Daarnaast bieden we ook compensatie- en hulpmiddelenadvies, zodat iedereen de juiste ondersteuning kan krijgen om succesvol te zijn op de werkvloer. Bij Un!k Academy geloven we dat door te verbinden, te inspireren en te groeien, we samen de weg naar succes kunnen bewandelen.

Hoe kan ik me inschrijven voor een opleiding bij Un!k Academy?

Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een opleiding bij Un!k Academy via onze website. Daar vind je het volledige aanbod en kun je je direct aanmelden. Als je gebruik wilt maken van de KMO Portefeuille, kun je dit aangeven tijdens het inschrijvingsproces.

Wat is de KMO Portefeuille en hoe werkt het?

De KMO Portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid die kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunt bij het volgen van opleidingen en advies. Alle opleidingen van Un!k Academy komen in aanmerking voor subsidie via de KMO Portefeuille. Hierdoor kun je als bedrijf tot wel 30% van de kosten besparen.

Kan ik als individu ook gebruikmaken van de KMO Portefeuille?

Nee, de KMO Portefeuille is specifiek bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Als individu kun je je echter wel inschrijven voor de opleidingen bij Un!k Academy en gebruikmaken van de waardevolle kennis en vaardigheden die we bieden.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een opleiding bij Un!k Academy?

Het volgen van een opleiding bij Un!k Academy biedt diverse voordelen. Je krijgt toegang tot expertise en kennis op het gebied van inclusie en diversiteit, je kunt je persoonlijke en professionele vaardigheden ontwikkelen, en je bouwt een waardevol netwerk op met gelijkgestemde professionals. Bovendien kun je als bedrijf gebruikmaken van de KMO Portefeuille om de kosten te verlagen en te investeren in de groei van je organisatie.